Zalen Schaaf
Zomer Bingo

Zalen Schaaf  Zomer Bingo

We gaan de ballen weer laten rollen met de Zomer Bingo op vrijdag 4 september. Zoals met al onze bingo’s komt de gehele opbrengst weer ten goede aan de Vrienden van Schaaf!

Er is voor een Corona Proof opstelling gezorgd in de grote zaal, er zijn een aantal dingen aangepast om aan de Corona regels te kunnen voldoen, we zorgen ervoor dat dit niet ten koste van de gezelligheid gaat.

Onveranderd zijn onze prachtige prijzen, het gratis kopje koffie of thee bij aanvang en een lekker hapje in de pauze.

Omdat één en ander wat meer tijd in beslag gaat nemen spelen wij deze avond 5 spellen van 3 rondes, met aansluitend nog een loterij. In verband met de Coronaregels is er deze avond bediening aan tafel. De overige regels cq aanpassingen worden ter plaatse besproken.

Als je geen (corona) klachten hebt ben je van harte welkom, ben je toch een beetje huiverig om de deur uit te gaan je mag gerust een mondkapje dragen als je je daar prettiger bij voelt! Door de maatregelen is er nu een beperking aan het aantal deelnemer. Dit betekent ”Corona vol is ook echt vol”. Alleen in overleg zijn er nog bingokaarten ter plaatse te verkrijgen.  Deuren open om 19.30 uur en aanvang is: 20.00 uur.

Bingokaarten voor 5 spellen met ieder 3 rondes kosten € 10,=, dit is incl. een kopje koffie of thee bij binnenkomst en een hapje in de pauze.

Aanmelden via mail is noodzakelijk!

  1. Stuur een mail naar:  vriendenvanschaaf@gmail.com
    vermeld in de mail je naam en het aantal kaarten dat je wilt bestellen, bestel je ook voor anderen dan graag ook deze namen vermelden.
  1. Je ontvangt een bevestiging per mail met een betaalverzoek, je bingokaarten worden op naam gereserveerd en bij binnenkomst overhandigd.